Tankopslag

Op- en overslag

Vendrig heeft ruim 40 vaste opslagtanks van hoogwaardig roestvast staal met een totale opslagcapaciteit van ongeveer 12.000 ton. Alle tanks zijn uitgevoerd met een eigen pomp, roerwerk,  zijn volledig ‘self supported’ en geheel naar wens van de klant in te stellen. Dankzij de centrale ligging, ten opzichte van belangrijke havengebieden en uitvalswegen, is het tankpark ideaal voor op- en overslag door heel Europa.

Uniek

Vendrig verhuurt haar tanks voor uiteenlopende vloeistoffen, zowel ADR als NON-ADR. Veelal zijn dit producten voor de feed-sector of voor technische toepassingen. Wij bieden niet alleen de mogelijkheid om deze op te slaan, maar kunnen de vloeistoffen bijvoorbeeld ook vanuit het tankpark mengen of afvullen. En dat is slechts één van de unieke mogelijkheden.

Optimale service en kwaliteit

Om de kwaliteit van de producten te garanderen kunnen deze verwarmd en/of onder stikstof worden opgeslagen. Een zelfontwikkeld systeem zorgt ervoor dat alle tanks nauwkeurig gemonitord worden. Informatie over de voorraad in de tanks is 24 uur per dag ‘real-time’ beschikbaar.

Unieke eigenschappen tankpark

Verwarmde tankopslag
Dedicated pomp en leidingwerk
ADR en NON-ADR
Flexibele opslagmogelijkheden
Tankopslag met behulp van stikstof