Mengen

Innovatie

Vendrig beschikt over een in eigen beheer doorontwikkelde, moderne mengplant. Hier worden diverse vloeistoffen en vaste stoffen gemengd. Dankzij een vernuftig mengproces dat zich inmiddels ruimschoots heeft bewezen, kunnen mengopdrachten ‘just in time’ worden geleverd. Mengsels kunnen worden omgezet in kleinverpakking of direct als bulk worden uitgeleverd.

Vakkennis

Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij u in het voortraject adviseren. De medewerkers van Vendrig beschikken over vakkennis en ervaring. Dit is essentieel om onze klanten te kunnen voorzien van een hoogwaardig product. Door alle componenten op een nauwkeurige manier te doseren, wordt exact de gevraagde hoeveelheid geproduceerd in de juiste samenstelling.

Procesbewaking

Nauwkeurigheid is een absolute vereiste. Daarom heeft Vendrig een slim systeem ontwikkeld om het gehele mengproces minutieus te bewaken. Zo vinden aan de hand van verschillende procedures extra controles en registraties plaats. Daarnaast wordt de mengtank na iedere opdracht gereinigd om contaminatie uit te sluiten.

Unieke eigenschappen mengplant

Direkte koppeling met opslagtanks
ADR en NON ADR
Volautomatische reiniging
Batches tot 50 ton
Nauwkeurige indosering componenten