Food Safety System Certification

Certificeringen

Als opdrachtgever stelt u natuurlijk de nodige eisen aan de kwaliteit van uw dienstverleners. Met Vendrig als partner heeft u de garantie dat de regels en richtlijnen met betrekking tot kwaliteit en veiligheid nauwgezet in acht worden genomen. Uw producten zijn bij ons dan ook in de beste handen!

HACCP, GMP+ en FSSC22000

Om aan de strenge kwaliteits- en veiligheidsvoorschriften te voldoen, werken wij conform HACCP, GMP+ en FSSC22000 richtlijnen. Hygiëne, kwaliteit, traceability, veiligheid, milieu en risicobeheersing zijn hierin de kernelementen.

Download hier onze NVWA-registratie

Kosher

Vendrig Liquid Solutions en Vendrig Transport zijn daarnaast ook in het bezit van het Kosher certificaat. Een Kosher certificaat bevestigt dat een product of proces naar behoren is doorgelicht en gecontroleerd vanuit het perspectief van de koosjere wetgeving.

Halal

Vendrig Liquid Solutions heeft een Halal certificering op alle activiteiten die uitgevoerd worden. De certificering is afgegeven door Halal Quality Control. HQC wordt gezien als een betrouwbare internationale geaccrediteerde Halal-certificeringsinstantie.