Afvullen

Kwaliteit

De zelfontwikkelde afvullijnen van Vendrig zijn volledig uitgevoerd in roestvast staal en vormen een gesloten systeem. De sanitaire pompen, CIP-cleaning en een uitgebreide procescontrole maken deze afvullijnen bijzonder geschikt voor een groot scala aan vloeistoffen (ADR en NON-ADR). Dankzij een geïntegreerd reinigingsprogramma wordt vervuiling en contaminatie uitgesloten.

Veelzijdig

Aanvoer naar de afvullijnen gebeurt zowel vanuit de vaste opslagtanks als vanuit de mengplant op de locatie in Someren. Daarnaast is het ook mogelijk om tankauto’s aan de lijnen te koppelen. Naast producten uit de feed-branche en producten voor technische toepassingen, verzorgen wij ook afvullingen voor de food-branche.

Diversiteit

Producten kunnen worden omgezet van bulk naar kleinverpakking en andersom. Dit kan zowel in flessen, cans, drums en IBC’s. De verpakkingen worden voorzien van labels die op onze professionele printers worden afgedrukt. Iedere zending wordt naar wens van de klant verzendklaar gemaakt. Mede dankzij deze flexibiliteit in combinatie met onze ruime kennis en ervaring zijn wij de ideale partner voor het afvullen van uw producten!

Unieke eigenschappen afvullijnen

Veilig en nauwkeurig
Flexibel
Snel
ADR en NON ADR
Feed, Technisch en Food